Zomertrend voor kinderkleding

2 min read

In de maand juli begint het steeds warmer te worden. We beginnen te denken aan de zomer en de zomervakantie. Lange dagen waarin je heerlijk met je kinderen in het park kan spelen of andere leuke activiteiten kan doen. Hierbij is het wel belangrijk dat je een leuk zomers outfitje voor je kinderen kunt scoren. De kleertjes van vorig jaar zijn waarschijnlijk al te klein geworden en daarom heb ik twee grote zomertrends voor de kinderkleding deze zomer erbij gehaald.

Neon kleuren

Overal zie je ze dit jaar, de neon kleuren. In elke kinderkleding winkel hangt het vol met de felle, opvallende kleuren. Felgeel, groen, roze, blauw, oranje, het kan niet gekker. Het is een kledingtrend die we ook deels bij volwassenen zien terugkomen, maar bij kinderen is het echt de top en kinderen zijn er dol op!

De stoere outfit

De jongens kiezen deze zomer vaak meer voor de wat stoerdere look. Een spijkerbroekje met daarboven een shirt met een stoere print of tekst erop is waar we de jongens deze zomer veel in zullen zien lopen. Camouflage is ook een trend in de stoere outfitjes en zullen we deze zomer vaak terugzien. Vingino is een topmerk met stoere kinderkleding voor zowel jongens als meisjes.

Deze twee trends zijn in mijn ogen de opvallendste kinderkledingtrends van deze zomer. Er zijn natuurlijk ook nog andere trends die we dit jaar vaak terug zullen zien, zoals de standaard streepjes shirts en bloemetjesjurkjes. Koop kleertjes die jouw kind leuk vindt en maak er een mooie zomer van!