Zo regel je een goedkoop en gaaf kinderfeestje!

3 min read
lasergame set huren

Wil je een gaaf kinderfeestje organiseren tegen een lage prijs? Dat kan door te kiezen voor lasergamen. Bovendien brengt dit diverse voordelen met zich mee. Wij vertellen jou hier alles over.

Wat is lasergamen?

Als eerste is het handig om te weten wat lasergamen is. Lasergamen is een heel spannend spel voor kinderen, waarbij twee teams of iedereen individueel tegen elkaar speelt. Het team of de persoon met de meeste punten wint. Deze punten halen de kinderen door hun tegenstanders af te schieten en zelf zo weinig mogelijk geraakt te worden. Je raakt de ander door jouw laser op zijn lasergame pistool te richten. Deze laserstraal is gelukkig compleet veilig, aangezien het een onzichtbaar en onschadelijk infrarood licht is. Om te zorgen dat de kinderen niet geraakt worden, zullen zij achter de obstakels moeten schuilen.

Op het lasergame pistool zijn 4 levensbalken. Iedereen kan zijn levensbalk 3 keer opnieuw activeren, daarna is het game over en zal diegene het spel moeten verlaten. Het lasergame pistool kan tot wel 50 meter richten, dus in principe kan iedereen elkaar raken. Verder kan het zowel binnen als buiten gespeeld worden, als er maar genoeg ruimte is. Wil je voorkomen dat er vals gespeeld wordt? Dan kan je voor de anti-cheat laserguns kiezen. Zo kunnen de kinderen niet zomaar van team wisselen als ze geraakt zijn en is het niet mogelijk om nieuwe levens te krijgen door het uitschakelen van de lasergun. De anti-cheat lasergun onthoudt namelijk het aantal levens. Ideaal voor een kinderfeestje, aangezien er dan vaak vals gespeeld wordt.

Wat het zo gaaf maakt

Lasergamen is heel gaaf voor kinderen, omdat het ze een boost geeft. Zo zullen de kinderen vol adrenaline zitten en alles geven om maar te winnen. Door achter de obstakels te schuilen, zullen zij nooit weten wanneer ze geraakt worden, zeker niet als je het in een donkere ruimte organiseert. Zo kan de tegenstander ineens van achter aanvallen en is de laserstraal onzichtbaar, dus weet je nooit wanneer de ander schiet. Het spel lijkt net echt, vanwege de geluiden die de lasergun maakt en doordat je elkaar ook echt raakt. De rondes kunnen zolang zijn als je maar wilt, maar hoe korter deze zijn, hoe hoger de energie en adrenaline blijft. Hiervoor kan je eenvoudig meerdere teams af laten wisselen en eventueel de winnende teams tegen elkaar laten spelen.

Wil je meerdere rondes of dagen achter elkaar spelen? Dan is het een aanrader om een ander soort spelvariant te spelen. Zo kan je kiezen voor teamspel Deathmatch, Capture the Flag of Infected. Deze spellen zorgen voor meer afwisseling en samenwerking of competitie. Zorg ook voor gemixte teams, dus zowel jongens als meiden. Zo zijn de teams eerlijk verdeeld. Tijdens het lasergamen heeft iedereen meerdere levens, zodat ze niet meteen het spel hoeven te verlaten. Op die manier blijft het voor iedereen leuk. Verder heb je alle vrijheid in het organiseren van een onvergetelijke dag. Hier vertellen wij jou hieronder meer.

Huur een lasergame set

Door een lasergame set te huren heb je alle vrijheid in het zelf organiseren van het kinderfeestje van jouw zoon, dochter of kleinkind. Zo kan je zelf beslissen voor hoeveel kinderen je het organiseert, dit kan al vanaf 6 personen. Wil je de laserguns de volgende dag nog gebruiken, dan is dat mogelijk. Je huurt dan een lasergame set voor meerdere dagen. Zo kan je zelfs een slaapfeestje of meerdere kinderfeestjes achter elkaar organiseren. Ook ideaal voor als je een kinderfeestje en daarna een familiedag hebt, want dan kan je ze nogmaals gebruiken. Verder krijg je er certificaten voor elke deelnemer, lintjes en camouflagenetten bij. Het enige wat je zelf moet regelen is het eten en drinken en de obstakels.

Daarnaast heb je alle vrijheid in het zelf bepalen van de locatie. Zo kan je een locatie dichtbij regelen, binnen of buiten en in het licht of donker. Denk aan de duinen, thuis, op een boerderij, voetbalveld, schoolplein, weiland of grote schuur. Ook kan je kiezen voor locaties waar al obstakels aanwezig zijn, zoals het bos of een gymzaal. Vanwege de camouflage netten zullen de kinderen bovendien bijna niet opvallen in het bos en zal het lasergamen nog spannender zijn. Ga jij een lasergame set huren? Dan weet je nu al gegarandeerd dat je een goedkoop topdagje organiseert voor de kinderen.

More Stories