Laat een bijzonder leuk rompertje bedrukken

1 min read
rompertje bedrukken

Laat een leuk rompertje bedrukken, met de naam of een andere tekst. Zo kan je de naam van een pasgeboren baby erop laten zetten,    maar een mooi plaatje of een andere afbeelding is ook één van de mogelijkheden. Een vriendin van mij is pas bevallen van een tweeling en nu was ik op zoek naar een leuk cadeautje. Waar ik altijd moeite mee heb is om een tweeling uit elkaar te houden en daarom leek het mij een idee om voor ieder een eigen shirtje te alten maken meet naam en geboortedatum. Wanneer ik dan een keer op visite kom, dan kan ik de kinderen uit elkaar houden.  rompertje bedrukken

Voor elk kind een leuk rompertje bedrukken

Via de website van Vainduckling zag ik hele leuke dingen voorbij komen. Want hier kan je niet alleen een rompertje laten bedrukken, maar ook ander textiel. Meteen ben ik aan de slag gegaan om een bestelling te maken.

Hier bij deze zaak kan je heel veel leuke zaken kopen. Voor ideeën moet je maar eens op deze website kijken. Leuk voor de feestdagen die eerdaags gaan komen. Want hier kan je zoveel leuke dingen bestellen, zoals een geboortesticker, t-shirts met opdruk, allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.