Malelions kids en Black Bananas kids zijn echt leuke kinderkledingmerken

2 min read

Wil jij graag dat je kind er fashionable bij loopt? Dan kun je het best maar online gaan shoppen. En ga er dan maar even rustig voor zitten, want je weet niet wat je ziet. Was kinderkleding voorheen nog een beetje "bijzaak" van de grote ontwerpers, tegenwoordig is dat wel anders. Kijk bijvoorbeeld eens bij Black Bananas kids of Malelions kids. Hoe leuk is het als jij en je kind in dezelfde outfit kunnen verschijnen? Dat is bijvoorbeeld mogeljk bij Black Bananas kids. Papa en zoon of dochter in dezelfde outfit, dat ziet er toch prachtig uit? Mama mag dan op zoek naar iets vergelijkbaars, die doet nu even niet mee.

Black Bananas kids heeft iedere maand weer iets nieuws

De oprichter en ontwerper van Black Bananas kids, Wesley, is een vat vol energie. Zo lukt het hem om iedere maand weer nieuwe items uit te brengen. Je moet er dan dus wel snel bij zijn: iedere maand iets nieuws op de site, betekent ook dat er iedere maand iets verdwijnt van de site. Je aanmelden voor de nieuwsbrief kan je een voorsprong geven en ervoor zorgen dat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste items op de site.

Bestel online, dat scheelt veel gedoe

Kinderen en kledingwinkels, dat lijkt niet zo'n heel goede combinatie. Op weg naar de kledingwinkel begint het gedrein al en in de winkel zelf komt dat tot een uitbarstig. Niet willen passen wat jij uitkiest, zelf iets uitzoeken dat niet in de juiste maat verkrijgbaar is, het drama is dan niet te overzien. Online bestellen is dan een stuk gemakkelijker. Jij kunt de keuzes maken voor je kind en een compleet pakket laten bezorgen. Je kind kan dan thuis passen en een favoriet kiezen. Wil je je kind meer inspraak geven? Maak dan online een selectie waar je je kind uit kunt laten kiezen.

Dure merken voor kinderen, is dat wel verstandig?

De merken die ik hier genoemd heb, zijn wellicht iets duurder dan wat je normaal gesproken zou uitgeven aan de kleding van je kinderen. Maar het is de moeite waard. De kleding blijft heel lang mooi, kan vaak gewassen en weer gedroogd worden en zal heerlijk comfortabel blijven aanvoelen. Het is dus misschien even een investering, maar het is echt de moeite waard om iets meer dan gebruikelijk te besteden aan kinderkleding. Je kunt de kleding, als je kind er is uitgegroeid, zelfs weer verkopen via sociale media.