Kinderkapstok voor de kinderkamer van FrakkZ

2 min read

 

 

FrakkZ

Voor de nieuwe kinderkamer ging ik onlangs op zoek naar leuke spullen om in te richten. Ik heb een zoon van 3 jaar die nu overgaat naar een grote kamer.

Deze kamer is heel mooi geworden vind ik zelf. We hebben een leuk kleurtje op de muur gesmeerd waardoor het er weer fris en vrolijk uit ziet. Voor de decoratie ging ik op zoek naar praktische dingen. Een leuk bureau, een ruime kast en ook een kinderkapstok om alle jassen en tassen op te kunnen hangen.

Kinderkapstok hout TiemeBinnen niet al te lange tijd gaat hij naar school en hij wil graag gaan sporten, hij wil graag op fietscross. Dan komen er dus shirts, jassen en tassen die netjes op een plek opgeborgen moeten worden. Ik wilde aan de kapstok ook een persoonlijk tintje geven, ik wilde er graag de naam van mijn kind op hebben. Ik ging online op zoek en kwam als snel op de site van FrakkZ terecht. www.frakkz.nl  Op deze site worden heel veel verschillende kapstokken, kinderkapstokken en zelfs hele leuke en originele kapstokken van eikenhout aangeboden.kinderkapstok met naam sanne lotte pim

Ik was erg blij verrast door de enorme keuze die ze hadden en het bleek dat elke kapstok in eigen huis wordt gemaakt. Dat maakte het voor mij wel bijzonder, voor een persoonlijk product was ik hier dus op het juiste adres. Na het invoeren van mijn bestelling van de kinderkapstok kon ik kiezen uit een groot aantal opties voor de betaling.

 

 

De bestelling verliep vlot, ik kreeg direct een bevestiging van mijn bestelling via mail. Na een kleine week stond de koerier aan de deur met een pakket. Ik zag direct aan de sticker op de doos dat dit de kapstok van FrakkZ was die ik had besteld. Ik was enorm benieuwd naar het resultaat, dus ik heb het pakketje meteen open gemaakt. Ik was blij verrast toen ik het resultaat zag. Een kinderkapstok voor mijn zoon met zijn mooie naam erop! Ik heb die dag nog mijn man de kapstok op laten hangen op de kamer van mijn zoontje en er meteen een foto van gemaakt. Daarna de foto meteen op social media gezet uiteraard!Kinderkapstok_voetbal

Voor onze garderobe ga ik bij FrakkZ binnenkort een steigerhouten kapstok bestellen. De grootste heeft 7 haakjes, daar kunnen alle overige jassen van ons gezin mooi komen te hangen. En daarmee is ook onze garderobe altijd netjes opgeruimd. Ik kan de website van FrakkZ iedereen aanraden die op zoek is naar een leuke, originele en personaliseerbare kapstok

More Stories