Flexibele kinderopvang Capelle aan den IJssel raad ik aan

2 min read
flexibele kinderopvang Capelle aan den IJssel

De flexibele kinderopvang Capelle aan den IJssel raad ik aan iedereen aan met jonge kinderen. Toen ik erachter kwam dat ik in verwachting was van mijn eerste kindje ben ik opzoek gegaan naar een opvang. Al gauw kwam ik uit bij De Eyckenboom. Hun aanpak leek mij heel erg goed voor de opvoeding van kinderen. Toen mijn dochtertje twee maanden oud was leek het mij tijd om weer aan het werk te gaan. Mijn man en ik besloten om haar twee dagen per week naar het kinderdagverblijf te brengen. Nadat ze wat ouder werd hebben we besloten om over te gaan naar drie dagen per week.

Kinderen

Flexibele kinderopvang Capelle aan den IJssel is betrouwbaar

Toen wij kennis gingen maken op het kinderdagverblijf voelde het gelijk goed aan. Het personeel ging heel professioneel met alle kinderen om en gaven ze veel aandacht. Jij kon echt zien dat iedereen ook plezier had in zijn werk. Dat was fijn om te zien. Het is namelijk best lastig om je kind voor het eerst ergens achter te laten. Gelukkig wisten wij dat zij op een veilige plek was. Het personeel vertelde ons dat alles perfect was verlopen op de eerste dag. Onze dochter had goed geslapen in de middag en vond het leuk om met andere kindjes te spelen.

Kinderen

Betrouwbaar en professioneel

Wat wij vooral erg prettig vonden aan de flexibele kinderopvang in Capelle aan den IJssel was dat zij gezonde voeding ook heel belangrijk vinden. Thuis geven wij ons dochtertje alleen maar gezonde dingen zoals groente en fruit. Wij hebben echt specifiek naar een opvang gezocht die dat ook doen. Daarnaast voeden zij de kinderen ook echt goed op en wordt alles goed gecommuniceerd met de ouders. Wij vinden het fijn om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkeling van ons kind.