22nov
2019
0

Een stukje nostalgie van vroeger

Weet je nog dat je vroeger vol spanning zat te wachten bij de schoorsteen of bij de Kerstboom. Dat waren nog eens dagen he?! Je had al maanden zitten te denken over wat je aan Sinterklaas of aan de Kerstman zou gaan vragen. Misschien bladderde je allerlei boekjes door om de tofste cadeaus op te zoeken of speurde je alle etalages af op zoek naar jouw perfecte cadeau. En herken je de traditie van vroeger nog dat je een eerste kerstbal kreeg? Speciaal voor jou en helemaal voor jou alleen. Wat een goed gevoel gaf dat zeg. En nu ben je misschien al boven de 30 en heb je inmiddels zelf kinderen gekregen. Hoe ga je nu jouw baby ok van die fantastische kerstdagen geven? In deze blog geven kan je allerlei inspiratie vinden voor de leukste cadeaus.

De eerste kerstbal

Een eerste kerstbal is echt een oud Hollandse traditie waar een baby zijn of haar eerste kerstbal kreeg. Mijn eerste kerstbal zat vol met glitters en was donker rood van kleur. Onmogelijk om dat te herinneren als baby natuurlijk, maar wel leuk om te bewaren. Mijn eerste kerstbal hangt daarom nu ook in onze kerstboom en zo brengt iedere familie lid zijn of haar eerste kerstbal mee om de boom te vullen.

Kerst sokken als cadeau

Kerst kan ook niet zonder prachtige kerstkleding, denk hierbij aan kersttruien, kerstsokken, kerstsjaals en nog veel meer! Het geeft net dat stukje extra sfeer aan de kerstdagen en maakt het moment extra mooi. Super leuk om dus ook voor jouw baby zijn of haar eerste kerstkleding te kopen. Zo past hij of zij helemaal tussen de familie en kunnen jullie een prachtige kerstfoto maken. Leuk voor op de kerstkaart en boven de schoorsteen. Een echt familie aandenken om nooit te vergeten.