Een kinderhoekje in ons huis, dat hadden we veel eerder moeten doen

2 min read
samen spelen

Mijn kinderen spelen erg graag. Zo kunnen ze urenlang zoet zijn met hun speelgoed en hoef ik er eigenlijk niet zo vaak naar om te kijken, wat best fijn is aangezien er altijd wel wat te doen is in huis. Of ze nu op regenachtige dagen binnen spelen of met lekker weer buiten, ik kan er altijd van genieten om ze samen zo leuk bezig te zien. Ze hebben ook vrij veel speelgoed en na een middag spelen ligt het overal. Spelen vinden ze heel leuk, maar het opruimen helaas niet. Ze spelen ook altijd op een andere plek, de ene keer in de woonkamer, dan weer op de slaapkamer en op een later moment in de tuin. En vooral omdat ze het niet leuk vinden om hun eigen speelgoed op te ruimen dacht ik bij mezelf: dat moet toch makkelijker kunnen? En dat kan inderdaad. Zo kwam ik op het internet de website van kinderspel.net tegen. Nadat ik deze website wat rond had gezocht kwam ik een kinderhoekje tegen. En toen wist ik dat dit hetgeen was wat wij in huis nodig zouden hebben. 

plekje voor kinderen

Een eigen plekje

Na er een tijdje goed over nagedacht te hebben, hebben we toch besloten om een hoekje te bestellen. Na het bestellen werd alles super snel bezorgd en mijn kinderen wisten niet wat hun nou overkwam. Het is niet elke dag dat er een groot pakketje voor hun wordt bezorgd. Het speelhoekje dat wij hadden besteld was voorzien van een opbergruimte. Nadat deze in elkaar was gezet hebben de kinderen netjes hun speelgoed hierin opgeborgen. Ook nu het hoekje er op dit moment al een tijdje staat is het nog steeds een favoriet plekje van mijn kinderen. Ze spelen er erg graag en ook na afloop ruimen ze nu netjes hun speelgoed op. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop, dit had ik veel eerder aan moeten schaffen!

spelen met speelgoed