22jun
2018
0

Duplo aanbiedingen: het leukste speelgoed voor de kleintjes

We zijn allemaal opgegroeid met Duplo en Lego. Allebei erg leuk, maar Lego is niet geschikt voor kleinere kinderen; immers zijn de blokjes simpelweg te klein, waardoor ze gevaarlijk kunnen zijn voor de kleintjes. Immers zijn deze jonge kinderen veelal de wereld nog volop aan het ontdekken, waaronder aan de hand van hun mond. Dit maakt Duplo ideaal voor deze kleintjes. Ze kunnen leuk spelen zonder gevaren en het is nog leerzaam ook. Op deze site vind je mooie Duplo aanbiedingen tegen scherpe prijzen. Je kunt je wel voorstellen dat jouw kinderen erg blij gaan worden van dit speelgoed!

De voordelen van Duplo

Wat maakt Duplo zo populair onder de allerkleinsten? Ten eerste is Duplo volledig gericht op kinderen van 1,5 tot 5 jaar, zodat dit speelgoed perfect aansluit op hun belevingswereld. Denk hierbij aan de verschillende sets, elk met hun eigen stijl en setting. Daarnaast is Duplo gericht op de ontwikkeling van je kind, zodat jouw kind nieuwe vaardigheden kan leren aan de hand van dit speelgoed. Zo is Duplo perfect voor het verfijnen van de motoriek. Zowel bij de grove als de fijne motoriek is zichtbare verbetering waar te nemen wanneer het kind frequent met Duplo speelt.

Daarnaast wordt hun fantasie en inlevingsvermogen gestimuleerd aan de hand van Duplo. Ze stellen zich situaties voor, spelen deze uit en stellen zich de positie van anderen voor. Daarnaast breidt een kind zijn vocabulaire uit door verhalen te creƫren voor zichzelf en door tegen zichzelf te praten. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Kortom, het ideale moment om gebruik te maken van een mooie Duplo aanbieding.