De kledingtrend van nu bij meisjes en jongens

2 min read
plekje voor kinderen

Tegenwoordig zijn er zoveel websites te vinden met kindermerkkleding dat je bijna niet meer weet waar je moet zoeken. Online shoppen is de ideale manier als je geen tijd hebt om fysiek naar de winkel te gaan. Samen met je dochter of zoon kan je op de bank of aan de keukentafel samen scrollen welke leuke kleren er te koop zijn. 

Kinderkleding trends

In 2021 zien we verschillende trends terug. Vooral aardse tinten kom je veel tegen zoals terracotta, camel en groene tinten. Felle kleuren zie je ook veel terug in kinderkleding met veel toffe prints. Wat al een paar jaar dominant is in het straatbeeld is de panterprint. Deze print kan je met bijna alle kleuren combineren. Het kan zowel schattig als stoer zijn dus ideaal voor de meiden. Bij jongens zie je veel neon kleuren en details op de stof. Wat voor meiden en jongens altijd trendy blijft is denim. Tegenwoordig zie je steeds vaker jogdenim. Dit is een lekkere zachte stof die heerlijk zit maar met de stoere look van jeans. 

Ook baby’s kunnen trendy zijn

Voordat je baby wordt geboren moet er veel geregeld worden. De kinderkamer moet op tijd af zijn, kraamzorg aanvragen enzovoort. Ook wil je natuurlijk leuke babykleding hebben. Het is belangrijk dat je de kleertjes van tevoren wast. Tijdens het productieproces worden er bepaalde stoffen gebruikt die het tere babyhuidje kunnen irriteren. Na het wassen zijn deze stoffen verdwenen. Ook bij babykleertjes zie je bepaalde trendkleuren terug komen. Dit jaar is de kleur groen veel terug te vinden in bijna alle collecties van bekende merken. Deze kleur is goed te combineren en kan zowel voor een jongen als een meisje. Daarnaast is het belangrijk dat de kleertjes comfortabel zitten en fijn in kunnen bewegen.