De 4 populaire redenen om voor een zwangerschapsmassage Hilversum te kiezen

3 min read
baby

Door te kiezen voor een zwangerschapsmassage Hilversum profiteer je van verschillende voordelen. Zwangere vrouwen hebben soms last van kwaaltjes waaronder pijn aan de nek, aan de schouder, aan de benen of aan de rug. Een zwangerschapsmassage kan hier verlichting bij geven, maar er zijn nog meer redenen om hiervoor te kiezen. Lees de onderstaande tekst goed door als je wilt weten wat de 5 populaire redenen zijn om te kiezen voor een zwangerschapsmassage Hilversum. 

Een zwangerschapsmassage Hilversum 

Zwangere vrouwen kunnen een zwangerschapsmassage Hilversum nemen om zich te ontspannen tijdens de zwangerschap. De masseur zal tijdens een zwangerschapsmassage een zachte druk uitoefenen op het lichaam van de vrouw. Tijdens een zwangerschapsmassage wordt de buik in zijn geheel vermeden aangezien alle drukpunten die met de baarmoeder zijn verbonden zich hier bevinden. De aandacht van de masseur zal tijdens een zwangerschapsmassage vooral gericht zijn op de rug, de nek, de schouders en de benen van de vrouw.

Reden 1: Verlichting van pijnklachten en een verbeterde nachtrust 

Tijdens de zwangerschap hebben vrouwen soms pijnklachten zoals pijn aan de voeten, krampen aan de benen, schouderpijn en rugpijn. Kies voor een zwangerschapsmassage Hilversum als je verlichting zoekt op deze veelvoorkomende kwaaltjes. Naast het feit dat de pijnklachten tijdens je zwangerschap minder worden na een goede zwangerschapsmassage ga je ook vele malen beter slapen. Je gaat immers dieper en langer slapen, maar je valt daarnaast ook veel sneller in slaap. 

Reden 2: De mentale gezondheid gaat erop vooruit

Een zwangere vrouw kan haar mentale gezondheid enorm bevorderen door het nemen van een zwangerschapsmassage Hilversum. Tijdens een zwangerschapsmassage zal het lichaam dankzij de stimulatie van de masseur immers meer oxytocine aanmaken, het stof dat hoofdelijk verantwoordelijk is voor een gelukkig gevoel. Daarnaast heb je na een zwangerschapsmassage minder last van stress en van angstige gevoelens en zal je jezelf vele malen gezonder gaan voelen.

Reden 3: Om de weerstand te versterken

Kiest een zwangere vrouw voor een zwangerschapsmassage, dan kan ze ook uitgaan van een gezonder lichaam. Hoe gezonder het lichaam, des te sterker de weerstand ook zal zijn aangezien het lichaam meer oxytocine aanmaakt, omdat je beter slaapt en omdat je bloed beter circuleert. Is de weerstand van de zwangere vrouw versterkt, dan zal de vrouw niet of minder snel ziek worden.

Reden 4: Betere vochtafdrijving en goede bloedcirculatie

Na een zwangerschapsmassage Hilversum zal de zwangere vrouw minder last hebben van vochtretentie, een veel voorkomend kwaaltje tijdens de zwangerschap. Tijdens een zwangerschapsmassage zal de masseur zodanig te werk gaan om te zorgen voor een verbeterde vochtafdrijving. Doordat de bloedcirculatie verhoogt zal het vocht sneller afgedreven worden.

Reden 5: Een zwangerschapsmassage is een ontspanningsmoment voor jezelf

Een zwangerschapsmassage Hilversum is trouwens niet alleen gericht op het verlichten van klachten. Het is ook een uitstekende gelegenheid om een momentje voor jezelf te pakken en je geest te laten ontspannen. Tijdens deze hectische periode draait vaak alles om de zwangerschap. Je moet dus niet vergeten om af en toe ook wat tijd voor jezelf vrij te maken. Een zwangerschapsmassage is daarom de perfecte verwennerij voor lichaam en geest.