Het begint al vanaf jongs af aan

2 min read
bruder-speelgoed

Boer zijn is geen hype of trend, je bent het of je bent het niet. En meestal wordt je al als boer geboren. Zeker als je familie al jaren een boerderij bezit. Boer dat wordt je niet, dat ben je gewoon. En als boer wil je natuurlijk maar een ding. Je wilt je bedrijf runnen, je wilt ervoor zorgen dat al je vee goed in het land of de stallen staat, je wilt zoveel mogelijk goede producten produceren en afleveren en je wilt natuurlijk gewoon heerlijk in je John Deere over het erf heen schuren. De droom van iedere boer. Maar wat nou als je daar als boer nog iets te jong voor bent? Dan moet je natuurlijk op zoek naar een alternatief en dat alternatief is er gelukkig!

Trekkers en andere machines voor de jongste generatie boeren en boerinnen

Zoals we net al zeiden, boer dat wordt je niet maar dat ben je al. Vanaf jongs af aan sluipt de liefde voor het boerenleven er al in. Boeren worden ook wel agrariër of landbouwer genoemd en houdt vee en/of bebouwd zijn land, oftewel zijn bunders. Maar wat nou als je stiekem nog iets te jong bent om het beroep van boer zijn echt uit te voeren. Je wilt als kleine boer natuurlijk niks liever dan in de grote trekker van vaders een rondje rijden of het vee bij elkaar drijven. Helaas ben je hier alleen nog iets te klein voor. Voor deze generatie bestaat er gelukkig een leuk alternatief namelijk, het speelgoed van Bruder. Bruder is een merk dat speelgoed maakt voor de kleine boeren en natuurlijk boerinnen. Bruder heeft een rijk assortiment aan speelgoed met onder andere de meest realistische voertuigen. Bij Bruder speelgoed vind je onder andere mobiele kraanwagens, cementwagens, graafmachines, aanhangers, hakselaars en natuurlijk de populaire tractors zoals de John Deere en de Volvo. Ideaal voor de jongste generatie boeren en boerinnen om mee te spelen. Bij De Boer Drachten vind je een uitgebreid assortiment aan Bruder speelgoed.

En al het andere wat er op de boerderij te vinden is

Maar naast voertuigen heeft het boerderijleven natuurlijk nog veel meer te bieden. Misschien is jouw jonge boer of boerin wel groot fan van het vee op de boerderij. Gelukkig heeft Bruder hier ook speelgoed voor dat perfect is voor deze generatie. Van varkens tot koeien en van geiten tot paarden, ieder dier kun je bij Bruder in de collectie terugvinden. En niet alleen aan de dieren zelf is gedacht! Ook voor stallen, afrastering, voerbakken en andere belangrijke benodigdheden kun je bij Bruder terecht. Het merk heeft verschillende soorten speelgoed en heeft daarnaast ook nog eens onderscheidt gemaakt in leeftijdscategorie. Zo het Bruder speelgoed voor kinderen van 1 en 2 jaar, speelgoed voor kinderen van 3 en 4 jaar en speelgoed van kinderen tussen de 5 en 9 jaar oud. Dus op zoek naar speelgoed voor jouw kleine boer of boerin? Dan ben je bij Bruder aan het goede adres.