Bijzonder goed geholpen door oudercoaching

1 min read
oudercoaching

Een oudercoaching is niet iets waar je als ouder op zit te wachten, maar soms is het nodig. Helaas kunnen wij daar genoeg voorbeelden van geven. Wij zijn een gezellig gezin met twee jonge kinderen. Op zich niets mis mee, maar de echte problemen vertellen wij ook niet in het rond. Het gaat namelijk over onze jongste zoon, een schat van een kind, maar af en toe willen wij hem wel eens achter het behang plakken. Hij is namelijk erg jaloers op zijn oudste broer en dat laat hij dagelijks merken. oudercoaching

Lang leve de oudercoaching!!

Het begint al vroeg in de morgen als ze uit bed komen. Onze oudste zoon is zelfstandig genoeg om zichzelf aan te kleden, maar onze jongste moet hierbij geholpen worden. Maar in plaats hij meewerkt, wordt hij heel erg vervelend. Zo is het van kwaad tot erger geworden en momenteel was hier geen land meer mee te bezeilen. Dit was de druppel voor ons, hier moesten wij professionele hulp bij halen. 

Inmiddels zijn wij een maand verder en hebben wij met de hulp van oudercoaching, een geweldig lieve zoon in huis. Pauline van Soldt is een coach en die heeft onze zoon bijzonder goed geholpen.