25mrt
2019
0
Baby

Behang voor kinderkamer, waar koop je dat?

Behang voor kinderkamer

Als toekomstige ouders wil je dat alles perfect is voor je kleintje. Dus ook het behang voor de kinderkamer wordt met de grootste zorg uitgezocht. Maar waar koop je nu mooi, kwalitatief behang? Natuurlijk kun je terecht bij woonwinkels en bouwmarkten maar het assortiment is daar, zeker voor kinderen, toch wat beperkt. Als je van Cars, Dino’s, Roze of Prinsessen houdt dan kun je hier prima terecht maar als je net wat subtielers wilt dan moet je goed zoeken.

Behang voor kinderkamer online kopen

Sfeer

Gelukkig kun je online ook genoeg behang voor kinderkamer vinden. Het enige nadeel aan online kopen is dat je het echt vanaf het plaatje moet kopen. Terugsturen kan natuurlijk wel maar dat is met veel rollen wel wat omslachtig en kostbaar. De meeste webshops hebben echter duidelijke foto’s, meestal van de fabrikant, waarop de print en de kleuren duidelijk te zien zijn. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Het volgende probleem is, hoeveel heb je nodig. Gelukkig hebben sommige websites hiervoor een handige rekentool online staan. Zo kun je eenvoudig berekenen hoeveel rollen je nodig hebt.

Let op dat rollen uit dezelfde batch komen om kleurverschil te voorkomen

Bij behang voor kinderkamer is het ook belangrijk dat alle rollen uit dezelfde batch komen. Tussen de verschillende batches kan er namelijk een beetje kleurverschil optreden. Ook al is het minimaal, op een muur zie je het toch en daar ga je je aan storen. Bij websites zoals qiddie.com krijg je altijd rollen uit dezelfde batch. Als er niet genoeg rollen op voorraad zijn dan wordt je hele bestelling uit de nieuwe batch geleverd. Zo kun je voor jouw baby een fijne kamer creƫren met een mooie behang op de muur. Een behang in een mooi print en fijne kleur geeft direct al sfeer aan de kamer.